Terc-Etalon

TERC-ETALON Árajánlat készítés

Ha nincs időd árajánlatot készíteni, bízd rám.

Nem lesz gondod vele, mert profi ajánlatot készítek helyetted.

A TERC-Etalon rendszerrel pontos és megbízható kalkulációt készítünk projektjeihez. Ismerje meg szolgáltatásainkat és kérjen ingyenes árajánlatot!

Kivitelezők minden napi gondjai

Későn érsz haza, és még akkor is feladataid vannak. Muszály ajánlatokat készítened, pedig minden mással is elvagy maradva. Ha nem oldod meg az adminisztrációt, és nem készítesz ajánlatokat nem lesznek megbízásaid. Hiába végzed a munkákat profin, ha a marketinget és az ajánlatírásokat elhagyod, nem lesznek következő munkáid.

Csináld máskép

Ha nem akarod, hogy így legyen, akkor változtass. Minden egyszerűbb lenne, ha néhány dolgot átgondolnál kicsit. Az eddigi szokásaid nem hozták meg a munkádért járó jó eredményt, vagy csak nagyon nehezen. Most eljött az ideje, hogy végre új megrendelési szokásokat alakíts ki, mert neked is jár a lehetőség. Lehetőség, hogy magaddal és a családoddal töltsd a szabadidődet. Ne legyél a vállalkozásod rabszolgája, legyenek természetesek az eredmények, így minőségi időt tölthetsz szeretteiddel, akik ezért nagyon hálásak lesznek neked.

Megváltozott az életem, mert hoztam egy döntést

Egy munka elvállalásához ismernünk kell a költségeket, anyagmennyiségeket, munkanemeket, alvállalkozókat. Ha nem akarsz ezzel a feladattal rengeteg időt tölteni akkor javaslok egy szerethető megoldást. Mivel te ismered a szokásaidat, így tudod előre mennyiért tudsz egy munkát elvégezni. Adj egy nagyságrendi árat a megrendelőnek, és csak annyit kérj a részletes ajánlatért, hogy ha a megadott ár megfelel, akkor írjon egy ajánlatkérést, ezért Te elkészíttetsz neki egy részletes ajánlatot, ha ez nem tér el a megadott ártól, akkor megrendeli a munkát.

Ebben az esetben neked már nincs veszteni valód, kapsz egy olyan részletes ajánlatot, amiben nem csak a munkanemek és az anyagok vannak feltüntetve, de még az anyagok kigyűjtése a munkanemek, és a gépköltségek is szerepelnek.

Nem mindenki építkezik folyamatosan

A kivitelezés szervezést már három évtizede csinálom, ami számomra nem csak munka volt, de egy utazás is. Folyamatosan változnak az anyagok és a technológiák, ezt ma már tudom, hogy a tapasztalatom nagyban segíti a munkámat, mivel már akkor is a kivitelezés volt a feladatom, amikor az készült, amit most kell felújítani, vagy átépíteni esetleg bővíteni. Ezért bátran ajánlom magam, mint sokat látott veterán, aki még mindig szereti látni miként válnak mások álmai valósággá.

Ez egy korlátozott ajánlat

Nem tud senki sem többet teljesíteni, mint amit a fizikai korlátjai megengednek. Heti két-három nagyobb munka teljesen kitölti az időmet, de ha valaki rendszeresen ad megbízást, azt előnyben részesítem. Ez egy összetett, nagy odafigyelést igénylő munka, így nem fogok olyat vállalni rövid határidővel, amit nem fogok tudni teljesíteni. Kérem ezt is vegye figyelembe a konzultáció során.

Elégedettségi Garancia

  • Teljességi garancia.
  • Határidő garancia.
  • Szakági bontás garancia
  • Anyag ki gyűjtési garancia

Ha bármely területen nem teljesítek, visszafizetem a teljes megrendelési árat


Meglévő tervdokumentáció alapján Építészeti, Gépészeti, és Közműkiírásokat, árajánlatokat  készítek.  Tételes költségvetés kimutatást, árazott költségvetést küldök PDF, és Excel formátumban. Az általam beárazott költségvetés kiírás egy iránymutatás lehet a számodra hogy milyen költségekkel kell kalkulálnod az építkezés folyamán.