Fővállalkozóknak


  • Közbeszerzési ajánlatokat kell készítened?
  • Megrendelői árazott, és alvállalkozói árazatlan költségvetésre is szükséged van?
  • Projekt árazási feladataid vannak?
  • Részletes, tételes, anyag, eszköz és szakmánkénti kiírást szeretnél?

Egy fővállalkozó mindenképpen komoly kivitelezési tapasztalatokkal rendelkezik, ha nem így van akkor azt nem fővállalkozónak hívják.

Ez a munka megköveteli a komplexitást, egészen az ötletelési, tervezési fázistól a teljes projekt megvalósításig. Ez egy nagyon összetett munka, aminek egy része az elképzelések számszerűsítése.

Minden megoldásnál van jobb, de törekedni kell, hogy a döntésünk, amit fővállalkozóként meghozunk egy-egy beruházás megoldásainál, azok később is helytálóak legyenek.

Ezeknek a döntéseknek nem mindig egyértelműek, rengeteg infó és kutató munka kell ahhoz, hogy valóban a legjobb döntések születhessenek. Ebben segíthetek, ha van valamilyen elképzelés, akkor azt a tapasztalataim alapján és kutató munka segítségével alátámaszthatom, vagy egy jobb megoldást javasolhatok, a legjobb ár-érték arány elérése érdekében.

Nem mindig a legjobb ár határoz, van mikor az üzembiztonság, esetleg más szempontok az elsődlegesek, ha ebben kell segíteni, a kritériumok vizsgálatával ezekre a kérdésekre is tudok segíteni megtalálni a megfelelő választ.

Az építész költségvetés elkészítése kulcsfontosságú lépés a sikeres építési projekt megvalósításához. Ez a dokumentum részletes áttekintést nyújt a projekt várható költségeiről, lehetővé téve a megalapozott pénzügyi döntéseket és a projektterv betartását.

Az önkormányzati pályázatok fontos eszközt jelentenek a helyi önkormányzatok számára a fejlesztések, projektek és programok finanszírozásában. A pályázatok lehetővé teszik, hogy az önkormányzatok forrásokhoz jussanak olyan területeken, mint például az infrastruktúra fejlesztés, szociális programok, környezetvédelem, oktatás vagy gazdaságfejlesztés....