Ha kevesebb időráfordítással akarsz több pénzt keresni.

2022.06.30

  • Senki sem akar 10 óra munka után, vagy hétvégén, a családja helyett adminisztrációs munkát végezni. 
  • Akkor miért csinálod? 

  • Csak változtatnod kell a szokásaidon, és máris érezni fogod a változást az életedben.

Ha meg kellene határoznod mennyit ér a kedveseddel, gyerekeddel töltött idő, mennyit mondanál?

Ha a hobbidal, vagy a családdal is töltheted az idődet, akkor miért görnyedsz az iroasztalnál a géped felett?

Mikor Én kezdtem vállalkozni 1990-ben, még nem volt ennyi lehetőség, akkor a vállalkozót még "maszek"-nak hívták. Sokan próbára tették magukat és családjukat, legtöbbször nem az elvárt eredménnyel. Nekem sem sikerült minden elsőre, pedig mindent megtettem, mert vágytam a síkert, és az elismerést, amit már akkor sem csak dicséretben mértek, hanem a díjazás volt meghatározó.

Már akkor is azt néztük, ha valakinek jó autója van, nyaralni jár, és mindig van pénze, akkor attól biztosan lehetne tanulni valamit, mert mi is ezeket akartuk. Nem tudtuk mibe fog ez kerülni, de tettük a dolgunkat, és ha szerencsénk volt, akkor jobban mentek a dolgaink, mintha elmentünk volna egy gyárba dolgozni.

Nem volt ennyi lehetőség, nem volt kitől kérdezni, nem tudtuk mit kell elolvasni, vagy ki az, aki segít, esetleg megold helyettünk dolgokat. Ma már teljesen más a helyzet, az ember előveszi a mobilját, kinyit egy böngészőt és beírja mit keres, mire van éppen szüksége. Csak az igényeink és az elvárásaink szabnak határt annak miként kovácsoljuk a szerencsénket.

Mindenkinek lehetősége van szakember, tanácsadó munkájának a bevonására a munkájába, ennek csak a feltételeit kell megteremteni, mert a segítségnek ára van, ami nem baj, csak akkor ha abban kockázat is van.

A sikeresség csak egy szokás, ha valakinek kialakult rendszere van (szokásai) és az nem működik, akkor a szokásain -rendszerén kell változtatnia. Valaki eredménytelenül csinálja a feladatát, ezután ha nem változtat valamit, nem számíthat jóbb eredményre.

Bárki megteheti, mikor ajánlatot kérnek egy összetett feladatra, akkor két körben teszi meg az ajánlatát. Egy pontos feladatmeghatározás esetén egy tapasztalt kivitelező már tudja mi az a nagyságrend, amiből biztosan el tudja végezni a kért feladatot. 

Itt kell az új szokást bevezetni,

Szívesen készítek Önnek egy részletes ajánlatot, ha ezt a munkát úgy érzi, hogy ezen a nagyságrendi áron megrendelné tőlem, és ezt Emailben is jelzi felém.

Ez már egy elköteleződés, itt már nem kell tartani a kockázattól. Mindenképpen kell egy korrekt kiírás, azt valakinek el kell végezni, de itt van lehetőség egy erre specializálódott szakember bevonására és végre lehet foglalkozni a családdal és a hobbikkal.